ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

Διαθέτοντας το πιο σύγχρονο εξοπλισμό χειρουργικής.

Ο Γεώργιος Κρασσάς, με την πολυετή του εμπειρία ως Χειρουργός Οφθαλμίατρος, έχει αναλάβει χιλιάδες περιστατικά ασθενών που χρήζουν χειρουργικής επέμβασης.

 

Βασιζόμενος στην άριστη ακαδημαϊκή του κατάρτιση και εξειδίκευση, ο ιατρός είναι σε θέση να δώσει το κατάλληλο αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς, που απαιτείται σε διαδικασίες επεμβάσεων του οφθαλμού, καθώς και να λύσει οποιαδήποτε απορία προκύψει, στο ιατρείο του στην Πετρούπολη Αττικής.

 

Διαθέτοντας σύγχρονο και ακριβείας εξοπλισμό, μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς του και να φέρει εις πέρας μέχρι και τις πιο περίπλοκες ή δύσκολες περιπτώσεις.

Ειδικότερα...
στο οφθαλμιατρείο του Γεωργίου Κρασσά εξετάζονται περιστατικά για τις εξής επεμβατικές διαδικασίες:

  • Διαθλαστικές επεμβάσεις.

  • Επεμβάσεις laser με τις μεθόδους Trans PRK – Femto LASIK για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού.

  • Επέμβαση καταρράκτη με φακοθρυψία και, ταυτοχρόνως, διόρθωση των διαθλαστικών ανωμαλιών και της πρεσβυωπίας (ένθεση μονοεστιακών, προσαρμοστικών, τορικών και πολυεστιακών φακών).

  • Διενέργεια ενδοϋαλοειδικών ενέσεων, για την ευρύτερη αντιμετώπιση ηλικιακής εκφύλισης ωχράς κηλίδας, διαβητικού οιδήματος ωχράς και θρόμβωσης της φλέβας του αμφιβληστροειδούς.

  • Επεμβάσεις των βλεφάρων και του επιπεφυκότα (ξανθελάσματα, χαλάζια, θηλώματα, κύστες, πτερύγια κ.ά.).

  • Αντιμετώπιση θόλωσης του οπίσθιου περιφακίου, μετά από επέμβαση καταρράκτη - YAG Laser.

  • Αντιμετώπιση Εκτασίας Κερατοειδούς Cross Linking (Κερατόκωνος XL).

Κατόπιν ελέγχου και συνεννόησης με τον ιατρό, θα δοθεί τόσο η κατάλληλη καθοδήγηση για πριν και κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, όσο και η αντίστοιχη μετεπεμβατική φροντίδα που χρειάζεται ο ασθενής.